Vakar, 24. janvārī, Dramaturgu teātra telpās tika atklāta jauna kultūrtelpa ar intriģējošu nosaukumu – TUNELIS.
Jauno iesākumu iezīmēja Veras Paukšas krāsainu grafikas darbu izstāde un autores tekstu performance uz teātra Kamerzāles skatuves.
Tekstus priekšā cēla Dramaturgu teātra aktrises Agita Paukša un Linda Kristiāna Ijaba, kā arī topošā aktrise Inga Raipala.
Profesionāli augstvērtīgā līmenī pasākumu vadīja Solvita Stengrevica Grāvīte, iepazīstinot klātesošos cienījamos viesus ar Dramaturgu teātra tapšanas vēsturi un tendencēm tā attīstībai nākotnē.
Kā īpašs pārsteigums šajā performancē jāatzīmē mūziķes Katrīnas Gupalo mini koncerts, kurā līdztekus pazīstamiem mākslinieces hītiem tika atskaņota “The Cat’s Song”, kas iekļuvusi “Supernovas” pirmo dziesmu atlasi izturējošo kompānijā.
Par Veru Paukšu.
Dzimusi, augusi, mācījusies, dzīvo Rīgā. Sociālo zinātņu maģistre informācijas zinātnē, kas viņu ir neglābjami novedusi pie bilžu un tekstu radīšanas. Neskatoties uz visu, uz ko varētu arī skatīties, gatavojas jaunu darbu – kā literāru, tā vizuālu, radīšanai.
Izstādi varēs aplūkot Dramaturgu teātra izrāžu apmeklētāji vēl kādu laiciņu, līdz to izkonkurēs nākamā izstāde un performance.