Jaunās režisores Signes Sēnes debija dramaturģijas un režijas darbā – pašas sarakstītās lugas „SUŅA MĪLESTĪBA” iestudēšana, tuvojas nobeigumam.

Kā atklāj režisore, iedvesmu savai lugai viņa guvusi no Regīnas Ezeras grāmatas „Cilvēkam vajag suni” koncepta. Šī grāmata režisorei ļoti ilgus gadus bijusi sirdij tuva un savā lugā viņa koncentrējas uz cilvēku daudzpusību.

„Vēlējos parādīt, cik dažādi var izvērsties notikumu ķēdīte pat, ja sākumpunkts visiem ir viens – kucēns,” par izrādi saka režisore. „Man ir ārkārtīgi liels prieks, ka varu teikt – darbi norit negaidīti labi. Aktieru entuziasms, interese par materiālu un vēlme „izspēlēties” ar saviem tēliem mūs visus un izrādi nes uz priekšu ļoti ātri.”

Kādā ziemas dienā četru dažādu, savstarpēji nesaistītu cilvēku dzīvēs negaidīti ienāk kucēns. Ierastā ikdiena tiek izjaukta, emocijas kāpj, rodas konflikti un ikvienam nākas atbildēt uz jautājumu: ko darīt? Katrs no iesaistītajiem cilvēkiem uz situāciju reaģē citādāk un meklē risinājumus, lai no tās tiktu laukā. Taču beigu beigās nekas cits neatliek kā paskatīties uz savu dzīvi no malas un saprast, ka bez pārmaiņām neiztikt.

Lomās iejutīsies Dramaturgu teātra aktieri Edgars Vasiļevskis, Oskars Kreceris, Atis Degro, Mārtiņš Sīlis, Eva Rapšus, Olga Zeile, Kēta Priedniece, Līga Cīrule, Inese Vāciete, Ineta Kalinkeviča, Digna Raciborska, Mārīte Ločmele, Kristaps Legzdiņš, Raivo Matisons, Juris Mencis, Viktors Karlsons, Jānis Logins, Mārcis Šteingolds.