Dramaturgu teātra 27. studija, kurā šobrīd ir 11 dalībnieki, septembrī skatītāju vērtējumam nodod savu diplomdarba izrādi ar neparasto nosaukumu “JOHOHOHO”. Izrādes dramaturgs un režisors ir Hermanis Paukšs.

Lugas žanrs ir absurda komēdija un tā vēsta par kāda kroga apmeklētāju, kurš, kad nedzer, pamazām piedzeras, bet dzerdams atkal atskaidrojas. Pie kā tas noved, uzzināsiet noskatoties izrādi.

Neparastajos tēlos iejutīsies 27. studijas dalībnieki Artūrs Grāvītis, Sanija Norvaiša, Ginta Sviklāne, Sarmīte Bembere, Krista Antanoviča, Gatis Upenieks, Alise Šulte, Džūlija Cīparsone, Karīna Millere, Dainis Ādamsons, Margarita Zaula. Viņiem uz skatuves piebiedrosies jau pieredzējušie Dramaturgu teātra pamatsastāva aktieri Atis Degro, Reinis Liepkalns, Daniela Čapkovska, Kristīne Berngarde, Miks Kalējs, Mārīte Ločmele, Undīne Bušmeistere, Alvis Kātiņš, Matīss Vilsons, Letīcija Līva Logina, Raciborska, Inita Kauliņa, Sendija Gerge, Kristīne Treija, Liene Logina, Anita Folkmane, Inese Nāgele, Zigrīda Āre, Anita Bernāne, Mārtiņš Sīlis, Elza Mazule, Marta Giptere, Iveta Kaminska, Linda Kalniņa, Svetlana Grīnvalde.

Tikmēr visiem, kuriem sirdij tuvs ir teātris vai vienkārši ir vēlme pilnveidot savas uzstāšanās un publiskās runas prasmes, ir iespēja pieteikties Dramaturgu teātra studijā, sūtot pieteikumu ar vārdu, uzvārdu, e-pastu un telefona numuru uz dramaturgu.teatris@gmail.com. Studijā tiek uzņemti visi, kas to vēlas un ir sasnieguši 14 gadu vecumu – bez iestājeksāmeniem vai citiem priekšnoteikumiem. Dalībnieku maksimālais vecums nav noteikts, un mācību programma ir izveidota tā, lai katrs, kam ir vēlēšanās iemācīties brīvi kustēties, sadzirdami un saprotami runāt, uzstāties lielas auditorijas priekšā, varētu iegūt visas šīs iemaņas.