„Ziemassvētku dzirnavas” Rīgas Kongresu namā

Svētdien, 23. decembrī, plkst. 12:00 ar Hermaņa Paukša pasaku dažāda vecuma bērniem „Ziemassvētku dzirnavas” Rīgas Kongresu namā viesosies Dramaturgu teātris. Iestudējuma režisors ir Andrejs Saldavs, lomas tajā atveidos Dramaturgu teātra aktieri Inese Pavēne, Laura Pirktiņa un Austris Pirktiņš.

Izrāde ir veltīta jaunākajiem skatītājiem, taču to būs interesanti noskatīties visai ģimenei kopā. Jā, un pats galvenais: būs arī tikšanās ar Ziemassvētku vecīti! Ielūgumus uz šo pasākumu var iegādāties Rīgas Kongresu namā vai Biļešu Servisa kasēs, to cenas 4-8 euro. Vietu skaits ir ierobežots. Pasākuma ilgums 1 stunda 30 minūtes.

Vēl šajā mēnesī – 27. decembrī, plkst. 19:30 Dramaturgu teātra Kamerzālē Rīgā teātra draugi var pagūt noskatīties Harija Ammera sadzīves komēdijas ar detektīva pieskaņu „Atmiņas zudumi” iestudējuma pirmizrādi. Kuram gan nav nācies saskarties ar lielāku vai mazāku dzeršanu un sīkām vai milzīgām paģirām otrajā dienā? Pēc kārtējā jandāliņa, veikala vadītājs Fišers saprot, ka iepriekšējā dienā ir noticis kaut kas ārkārtējs! Bet – kas tieši? Kaut ko vairāk atcerēties traucē robi, atmiņas zudumi! Ar laiku jau viss noskaidrojas, taču tajā vakarā notikušo visi atceras vēl šodien!

Izrādes režisors ir Aldis Pommers, lomas šajā izrādē atveidos Dramaturgu teātra aktieri Anita Matisone, Antra Sigājeva, Inese Vāciete, Renāte Krūma, Aivars Alps, Artis Bērziņš, Dainis Liepiņš un Ronalds Būrmanis. Izrādes ilgums – 1 stunda 10 minūtes.

Dramaturgu teātris ir dibināts 2007. gadā un šobrīd ir vienīgais teātris Latvijā, kur tiek iestudētas tikai un vienīgi mūsdienu latviešu autoru jaunākās lugas. Teātris atrodas Rīgā, Kr. Barona ielā 130/12. Biļetes uz izrādēm var iegādāties teātrī pirms izrādes. Vairāk informācijas par teātri skatīt šeit: www.dramaturguteatris.lv