”Banāni, ķiploki, desas un mērkaķi” izbraukumā

Festivāla „Ķiploks – visu garšu karalis” ietvaros, sestdien, 18.augustā plkst.15.30 Raunas pilsdrupu estrādē visi interesenti varēs noskatīties Dramaturgu teātra izrādi, Hermaņa Paukša komēdiju ”Banāni, ķiploki, desas un mērkaķi”. Ķiploku burve netiek uzaicināta uz princeses pilngadības balli, tāpēc uzliek princesei apgrūtinājumu: ja princese ēdīs banānus, tad pārvērtīsies par mērkaķi. Kādi komiski sarežģījumi radīsies, kāds būs to atrisinājums?

Lomās šajā izrādē būs skatāmi Dramaturgu teātra aktieri un studijas audzēkņi Antra Legzdiņa, Antra Sigājeva, Dagnija Gaubšteina, Dana Ozola, Diāna Zēberga, Krista Laktuka, Linda Ijaba, Signija Rībena, Sintija Kaņepe, Olga Zeile, Edvards Rutkis un Ronalds Būrmanis. Ieeja uz šo izrādi – bezmaksas.

Dramaturgu teātris ir dibināts 2007.gadā un ir vienīgais teātris Latvijā, kurā tiek iestudēti tikai un vienīgi mūsdienu latviešu autoru darbi. Šobrīd teātrī turpinās iesāktais aktiermeistarības, personības pilnveidošanas un izrāžu iestudēšanas darbs, taču skatītājiem izrādes Rīgā būs pieejamas tikai pēc telpu rekonstrukcijas. Tiem bijušajiem teātra dalībniekiem, citiem teātra mākslas cienītājiem un interesentiem, kuri var un vēlas jebkādā veidā atbalstīt teātra pārbūves un labiekārtošanas projektu, lūdzam sazināties ar teātri, rakstot vēstules uz e-pasta adresi: dramaturgu.teatris@gmail.com, lai vienotos par abpusēji izdevīgu sadarbību. Visi, vairāk nekā 200 teātra pašreizējie dalībnieki izsaka cerību, ka vienīgajam teātrim, kas nopietni rūpējas par latviešu dramaturģijas nākotni, atradīsies pietiekami daudz atbalstītāju, lai tas varētu veiksmīgi īstenot šo projektu.

Dramaturgu teātris atrodas Rīgā, Kr. Barona ielā 130/12. Vairāk informācijas skatīt šeit: www.dramaturguteatris.lv