H.Paukša jaunākas lugas „Ne jau drēbēs slēpjas meitenes skaistums!” iestudējums

Foto: Jānis Rove

Martā Dramaturgu teātrī var skatīt Hermaņa Paukša jaunākās lugas „Ne jau drēbēs slēpjas meitenes skaistums!” iestudējumu. Bagāta radinieka atstātais mantojums padara Elmāru par ļoti iekārojamu līgavaini, neprecētas jaunkundzes tā vien spieto ap viņu, taču Elmārs ir izvēlīgs. Kā viss noslēgsies,  kura no līgavām būs tā laimīgā – to varēs uzzināt visi, kas atnāks uz Dramaturgu teātri un noskatīsies šo komēdiju.

Jo cītīgāk audzini bērnus, jo sliktāk sanāk,” tā smaidot par šo savu jaunāko lugu saka tās autors Hermanis Paukšs. Lomās šajā lugā darbojas Dramaturgu teātra 16.studijas audzēkņi, kam šī ir trešā, diplomdarba izrāde. Šo iestudējumu studijas audzēkņu draugiem, radiem un citiem interesentiem ir iespējams noskatīties visu marta mēnesi.

Tie, kuriem ir vēlēšanās pamēģināt realizēt sevi uz skatuves, atgādināsim, ka visi interesenti, sākot ar 14 gadu vecumu, var pieteikties nodarbībām Dramaturgu teātra nākamajā, 19.studijā, kas darbu sāks šā gada aprīlī. Mācību process studijā ilgst 18 mēnešus, pirmos piecus no tiem studijas audzēkņi nodarbojas ar vingrinājumiem, izveido nepieciešamo zināšanu un prasmju bāzi aktiermeistarībā, skatuves runā un kustībā, bet pārējā laikā ar studijas dalībniekiem tiek iestudētas un parādītas trīs mācību izrādes. Pieteikšanās un dalībnieku reģistrācija pie studijas vadītāja Hermaņa Paukša, rakstot pieteikumu uz e-pasta adresi: hermanis.paukss@gmail.com, pieteikumā norādot savu vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi un tālruņa numuru.

Ja jūs ir ieinteresējusi iespēja izmēģināt spēkus un studēt aktiermeistarību, vairāk informācijas varat skatīt šeit: https://www.dramaturguteatris.lv/?page_id=84

Dramaturgu teātris un studija atrodas Kr.Barona ielā 130/3, vairāk informācijas par teātri skatīt šeit: www.dramaturguteatris.lv