Dramaturgu teātra viesizrāde Alūksnes novadā

Turpinot tradīciju – viesošanos dažādos Latvijas novados, šīs nedēļas nogalē Dramaturgu teātris dosies izbraukumā, lai priecētu tos teātra cienītājus, kuriem nav iespējams tik bieži, cik gribētos, apmeklēt izrādes Rīgā vai citās lielajās pilsētās. Sestdien, 10. martā, plkst.16.00 ar Hermaņa Paukša komēdiju “Samainītie”, skatītāji varēs iepazīties Alūksnes novada Māriņkalna tautas namā.

Neticami neiespējamās komēdijas par īstu mīlestību, kas spēj pārvarēt visas, pat ar dzimumu pārmaiņām saistītās grūtības, režisors ir pats lugas autors H.Paukšs. Lomas šajā izrādē atveidos Dramaturgu teātra aktieri Agnese Ērgle, Gunta Kusiņa, Inese Vāciete, Laura Leingarte, Austris Pirktiņš un Toms Sliede.

Izrādes ilgums – 1 stunda un 10 minūtes. Biļešu cena uz izrādi pieaugušajiem – 3 euro, bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja bez maksas. Biļetes varēs iegādāties pasākuma norises vietā.

Dramaturgu teātris ir dibināts 2007. gadā un ir vienīgais teātris Latvijā, kurā tiek iestudēti tikai un vienīgi mūsdienu latviešu autoru darbi. Šobrīd notiek aktīvi iekārtošanas darbi skatītājiem (t.sk. bērniem un invalīdiem) piemērotākās telpās, lai teātris jau tuvākajā laikā varētu turpināt iesākto aktiermeistarības, personības pilnveidošanas un izrāžu iestudēšanas darbu. Tiem bijušajiem teātra dalībniekiem, citiem teātra mākslas cienītājiem un interesentiem, kas var un vēlas jebkādā veidā atbalstīt teātra pārcelšanos, lūdzam sazināties ar teātri, rakstot vēstules uz e-pasta adresi: dramaturgu.teatris@gmail.com, lai vienotos par abpusēji izdevīgu sadarbību. Visi, vairāk nekā 200 teātra pašreizējie dalībnieki izsaka cerību, ka vienīgajam teātrim, kas nopietni rūpējas par latviešu dramaturģijas nākotni, atradīsies pietiekami daudz atbalstītāju, lai tas varētu veiksmīgi īstenot šo projektu.

Dramaturgu teātris atrodas Rīgā, Kr. Barona ielā 130/3. Biļetes uz izrādēm Rīgā var iegādāties www.bezrindas.lv. Vairāk informācijas skatīt šeit: www.dramaturguteatris.lv