Labdarības izrāde Sociālās integrācijas valsts aģentūrā Jūrmalā

Š.g. 18.februārī plkst.19.00 ar labdarības izrādi, Hermaņa Paukša lugu „Samainītie” Dramaturgu teātra aktieru ansamblis viesosies Sociālās integrācijas valsts aģentūrā Jūrmalā. Neticami neiespējamās komēdijas par īstu mīlestību, kas spēj pārvarēt visas, pat ar dzimumu pārmaiņām saistītās grūtības, režisors ir pats lugas autors H.Paukšs.

Ideja par labdarības izrādēm Dramaturgu teātra aktieriem radusies pirms vairākiem gadiem un joprojām, katru gadu tā tiek īstenota vairākas reizes. Labdarības pasākumi ir teātra aktieru iniciatīva, kuri šādā veidā velta savu sirds siltumu un brīvo laiku tiem cilvēkiem, kuriem nav daudz citu iespēju noskatīties kādu teātra izrādi. Lomās izrādē Jūrmalā būs skatāmi Dramaturgu teātra aktieri: Agnese Ērgle, Gunta Kusiņa, Solvita Stengrēvica-Grāvīte, Laura Leingarte, Austris Pirktiņš un Toms Sliede.

Dramaturgu teātris ir dibināts 2007. gadā un ir vienīgais teātris Latvijā, kurā tiek iestudēti tikai un vienīgi mūsdienu latviešu autoru darbi. Šobrīd notiek aktīvi iekārtošanas darbi skatītājiem (t.sk. bērniem un invalīdiem) piemērotākās telpās, lai teātris jau tuvākajā laikā varētu turpināt iesākto aktiermeistarības, personības pilnveidošanas un izrāžu iestudēšanas darbu. Tiem bijušajiem teātra dalībniekiem, citiem teātra mākslas cienītājiem un interesentiem, kuri var un vēlas jebkādā veidā atbalstīt teātra pārcelšanos, lūdzam sazināties ar teātri, rakstot vēstules uz e-pasta adresi: dramaturgu.teatris@gmail.com, lai vienotos par abpusēji izdevīgu sadarbību. Visi, vairāk nekā 200 teātra pašreizējie dalībnieki izsaka cerību, ka vienīgajam teātrim, kas nopietni rūpējas par latviešu dramaturģijas nākotni, atradīsies pietiekami daudz atbalstītāju, lai tas varētu veiksmīgi īstenot šo projektu.

Dramaturgu teātris atrodas Rīgā, Kr.Barona ielā 130/3 (šobrīd ieeja no Zemitāna ielas). Biļetes uz izrādēm var iegādāties www.bezrindas.lv. Vairāk informācijas skatīt šeit: www.dramaturguteatris.lv