Dramaturgu teātris atgriežas Slampē

Sestdien, 13.janvārī, plkst.17.00 ar Hermaņa Paukša komēdijas „Vai mana cūka pie jums nav bijusi?” iestudējumu Slampes kultūras pilī atkal viesosies Dramaturgu teātris. Kādā lauku ciematā, kur valda panīkums, intrigas un skumjas, pēc darba ārzemēs atgriežas neveiksmīgs vietējais biznesmenis. Paklīst baumas, ka arī ārzemēs viņam nav veicies…

Pirmizrādi lugas „Vai mana cūka pie jums nav bijusi?” iestudējums piedzīvoja aizvadītā gada septembrī, pie tā strādājuši režisori A. Zeibots, H. Paukšs un G.Kusiņa, lomās šajā izrādē būs skatāmi Dramaturgu teātra aktieri Anete Ozoliņa, Antra Legzdiņa, Gundega Putniņa, Gunita Loča, Inta Abrazone, Liene Jankava, Linda Zaksa, Rolands Ratfelders, Roberts Zālītis un Viktors Demidovs. Biļetes varēs iegādāties pirms izrādes, biļešu cena 5 euro.

Vēl janvāra mēnesī – 26.janvārī, plkst 19.30 Dramaturgu teātra Kamerzālē Rīgā skatītājiem būs iespēja redzēt H.Paukša neticami neiespējamo komēdiju “Samainītie” par īstu mīlestību, kas spēj pārvarēt visas, pat ar dzimumu pārmaiņām saistītās grūtības (režisors H.Paukšs), bet sestdienā, 27.janvārī, plkst 18.00 visiem, kuriem vēl līdz šim tas nav izdevies, būs vēl viena iespēja smieties un pārdzīvojumā notraust pa kādai asarai, skatoties lielu atsaucību ieguvušo Harija Ammera komisko melodrāmu “Uzmanību – ziemeļmeitas!” Alda Pommera režijā par iepazīšanos ar sludinājumu starpniecību, ikdienas maskām, izlikšanos mūsdienu tehnoloģiju laikmetā un nekad neizsīkstošo, mūžīgo mīlestību.

Dramaturgu teātris ir dibināts 2007.gadā un ir vienīgais teātris Latvijā, kurā tiek iestudēti tikai un vienīgi mūsdienu latviešu autoru darbi. Šobrīd notiek tā pārbūve un pārvietošana darbībai piemērotākās telpās, un visi šī teātra biedri izsaka cerību, ka vienīgajam teātrim, kas nopietni rūpējas par latviešu dramaturģijas nākotni, atradīsies pietiekami daudz atbalstītāju, lai tas varētu veiksmīgi īstenot šo projektu.

Dramaturgu teātris šobrīd atrodas Rīgā, Kr.Barona ielā 130/3 (ieeja no Zemitāna ielas). Biļetes uz izrādēm var iegādāties teātra kasē pirms izrādes. Vairāk informācijas skatīt šeit: www.dramaturguteatris.lv