Diplomdarbā H.Paukša lugas „Ne jau drēbēs slēpjas meitenes skaistums!” iestudējums

Bagāta radinieka atstātais mantojums padara Elmāru par ļoti iekārojamu līgavaini, taču kļūt par viņa sievu nav nemaz tik vienkārši. Kā viss noslēgsies un  kura būs tā laimīgā – to varēs uzzināt visi, kas atnāks uz Dramaturgu teātri un noskatīsies Hermaņa Paukša jaunāko komēdiju „Ne jau drēbēs slēpjas meitenes skaistums!”

Jo cītīgāk audzini bērnus, jo sliktāk sanāk,” tā smaidot par šo savu jaunāko lugu saka tās autors Hermanis Paukšs. Lomās šajā lugā darbosies Dramaturgu teātra 16.studijas audzēkņi, kuriem šī būs trešā, diplomdarba izrāde. Decembrī uz skatuves sākušies pirmie lugas „Ne jau drēbēs slēpjas meitenes skaistums!” mēģinājumi, bet izrādes studijas audzēkņu radiem, draugiem un citiem interesentiem būs iespējams noskatīties jau nākamā gada martā.

Tiem, kuriem ir vēlēšanās attīstīt savas spējas teātra mākslā, atgādināsim, ka visi interesenti, sākot ar 14 gadu vecumu, var pieteikties nodarbībām Dramaturgu teātra nākamajā, 19.studijā, kas darbu sāks 2018.gada aprīlī. Mācību process studijā ilgst 18 mēnešus, pirmos piecus no tiem studijas audzēkņi nodarbojas ar vingrinājumiem, izveido nepieciešamo zināšanu un prasmju bāzi aktiermeistarībā, skatuves runā un kustībā, bet pārējā laikā ar studijas dalībniekiem tiek iestudētas un parādītas trīs mācību izrādes. Pieteikšanās un dalībnieku reģistrācija pie studijas vadītāja Hermaņa Paukša, rakstot pieteikumu uz e-pasta adresi: hermanis.paukss@gmail.com, pieteikumā norādot savu vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi un tālruņa numuru.

Dramaturgu teātris šobrīd ir vienīgais teātris Latvijā, kur tiek iestudētas tikai un vienīgi mūsdienu latviešu autoru jaunākās lugas. Teātris atrodas Rīgā, Kr.Barona ielā 130/3 (ieeja no Zemitāna ielas). Vairāk informācijas par teātri un biļešu iegādes iespējām skatīt šeit: www.dramaturguteatris.lv