Dramaturgu teātra viesizrādes Latvijas novados

Par labu tradīciju kļuvusi Dramaturgu teātra viesošanās dažādos Latvijas novados. Arī šīs nedēļas nogalē teātris dosies izbraukumā, lai priecētu tos teātra cienītājus, kuriem nav iespējams tik bieži, cik gribētos, apmeklēt izrādes Rīgā vai citās lielajās pilsētās. Tā sestdien, 7.oktobrī, plkst.14.00 ar Hermaņa Paukša jaunāko iestudējumu, šā gada pavasarī pirmizrādi piedzīvojušo komēdiju “Samainītie”, skatītāji varēs iepazīties Malienas tautas namā, bet svētdien, 8.oktobrī, plkst.14.00 šo pašu izrādi būs iespējams noskatīties arī Gaujienas tautas namā.

Neticami neiespējamās komēdijas par īstu mīlestību, kas spēj pārvarēt visas, pat ar dzimumu pārmaiņām saistītās grūtības, režisors ir pats lugas autors H.Paukšs. Lomas šajā izrādē atveidos Dramaturgu teātra aktieri: Agnese Ērgle, Gunta Kusiņa, Laura Leingarte, Solvita Stengrēvica-Grāvīte, Andrejs Saldavs, Artūrs Zemdega un Austris Pirktiņš.

Izrādes ilgums – 1 stunda un 10 minūtes. Biļešu cena uz katru izrādi pieaugušajiem – 4 euro, skolēniem – 2 euro, bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja bez maksas. Biļetes varēs iegādāties pasākumu norises vietās.

Vēl šajā mēnesī Dramaturgu teātris viesosies Laucienes kultūras namā – 14.oktobrī plkst.18.00 varēs noskatīties A.Ūdra sociāli politisko komēdiju ar laimīgām beigām “Sveķainie cīsiņi”, bet H.Paukša komēdiju “Samainītie” teātris izrādīs arī Bērvircavā (21.oktobrī plkst.15.00) un Liepupes tautas namā (22.oktobrī plkst. 17.00).
Dramaturgu teātris šobrīd ir vienīgais teātris Latvijā, kur tiek iestudētas tikai un vienīgi mūsdienu latviešu autoru jaunākās lugas. Teātris atrodas Rīgā, K. Barona ielā 130/3 (ieeja no Zemitāna ielas). Visas izrādes Kamerzālē Rīgā sākas plkst. 19:30 Vairāk informācijas skatīt šeit: www.dramaturguteatris.lv