Visu novembri “Septiņas pēdas zem zemes”

Fotogrāfs: Andrejs Saldavs
Fotogrāfs: Andrejs Saldavs

Oktobrī noslēgusies dalībnieku uzņemšana Dramaturgu teātra 16. aktiermeistarības studijā, bet tie interesenti, kuri šoreiz nepaspēja pieteikties, taču jūt aicinājumu izmēģināt savus spēkus tuvākajā nākotnē, jau var ieteikties jaunajai – 17. studijai, kas uzsāks darbu nākamā gada aprīlī. Tikmēr 14. studijas audzēkņi teātra galvenā režisora Hermaņa Paukša vadībā beiguši augustā uzsākto darbu pie savas otrās mācību izrādes, dramaturga Andra Ūdra komēdijas – brīdinājuma “Septiņas pēdas zem zemes”.

Kāds datorspēļu atkarīgais, vārdā Balcers, nospēlējies līdz spēku izsīkumam, pēc ilgstošām cīņām virtuālajā pasaulē beidzot atguļas un aizmieg… un jūtas kā miris. Sapnī viņa smadzenes izmisīgi pieprasa kaut ko mainīt šajā dzīvē – rāda, ka viņu apsēdis atkarības moku dēmons, ka dīvaini rūķi cenšas viņu izrakt no zemes, ka mīļotā mēģina viņu atdzīvināt ar raganas “atgriešanās grāmatas” palīdzību. Skatītājus sagaida daudzi piedzīvojumi un pārpratumi, bet, kā jau komēdijā, visas pārvēršanās, maldīšanās labirintos un citas briesmas tiek laimīgi pārvarētas!

Lugu “Septiņas pēdas zem zemes” vairākās izrādēs teātra Kamerzālē aktiermeistarības studijas audzēkņu radi, draugi un citi interesenti varēs noskatīties visu novembra mēnesi. Dramaturgu teātris un studija atrodas Kr. Barona ielā 130/3 (ieeja no Zemitāna ielas), vairāk informācijas par aktiermeistarības studijām: https://www.dramaturguteatris.lv/?page_id=84 Biļetes uz izrādēm var iegādāties teātra kasē pirms izrādes vai www.bezrindas.lv