Žurnāla „Dramaturgu teātris” oktobra numurs dodas pie lasītājiem

Žurnāla vāks10.2016Šajās dienās pie lasītājiem dodas žurnāla „Dramaturgu teātris” kārtējais – oktobra numurs. Šoreiz žurnāla lielajā intervijā var lasīt sarunu ar Dramaturgu teātra aktieri, cilvēku-orķestri – Māri Pīlāci. Bez tam jaunajā žurnāla numurā var uzzināt mītus un patiesību par Franca Kafkas dzīves līkločiem un iepazīties ar to, kā top leļļu filmas animācijas filmu studijā „Animācijas brigāde”. Prozas cienītājus gaida tikšanās ar jauno literātu – Elīnas Zālītes un Alberta Medņa darbiem, bet tiem, kas interesējas par mūsdienu latviešu dramaturģiju, būs iespēja lasīt Hermaņa Paukša lugas „Paipalu nakts” un „Piektais bauslis”. Kā jau ierasts, žurnāls veidots tā, lai uzrunātu pēc iespējas plašāku auditoriju, tāpēc arī mazajiem lasītājiem būs interesanti!

Kopš 2014. gada jūnija reizi mēnesī Dramaturgu teātris izdod literāri teatrālu izdevumu „Dramaturgu teātris”. Žurnāls paredzēts plašam lasītāju lokam un dod iespēju iepazīties gan ar pieredzējušu, gan pavisam jaunu latviešu rakstnieku jaunākajiem darbiem, aktuālām intervijām, tajā var atrast krāsainām ilustrācijām bagātinātus nopietnus rakstus par un ap teātri, jaunākās latviešu dramaturgu lugas turpinājumos, dzeju, humoru un bērniem domātu lasāmvielu.

Šo un iepriekšējos žurnāla numurus interesenti var iegādāties Dramaturgu teātrī. Ieteikumus žurnāla pilnveidošanai var rakstīt uz e-pastu dramaturguteatris@gmail.com. Informāciju par žurnālu var atrast sociālajos tīklos – Facebook, draugiem.lv, Twitter, kā arī – teātra mājas lapā žurnālu var lasīt arī elektroniski, vairāk skatīt šeit: www.dramaturguteatris.lv