Iznācis žurnāla „Dramaturgu teātris” septembra numurs

DrT_Septembris2016_01Pie lasītājiem nonācis žurnāla „Dramaturgu teātris” jaunākais – septembra numurs. Numura lielajā intervijā šoreiz tiek piedāvāta saruna ar Dramaturgu teātra ilggadējo aktrisi Inesi Vācieti. Bez tam žurnālā varat lasīt interviju ar latviešu fantāzijas un fantastikas žanra rakstnieci Lauru Dreiži, iepazīties ar Dramaturgu teātra jaunās – nu jau 15. studijas dalībnieku stāstiem, lasīt Hermaņa Paukša lugas „Gaisma tualetē” un „Ķeizars Lira”, kā arī uzzināt par spilgtās, neaizmirstamās un pārliecinošās austrāliešu rakstnieces Kolīnas Makkalovas dzīvi.

Kopš 2014. gada jūnija reizi mēnesī Dramaturgu teātris izdod literāri teatrālu izdevumu „Dramaturgu teātris”.  Žurnāls paredzēts plašam lasītāju lokam un dod iespēju iepazīties gan ar pieredzējušu, gan pavisam jaunu latviešu rakstnieku jaunākajiem darbiem, aktuālām intervijām, tajā var atrast krāsainām ilustrācijām bagātinātus, nopietnus rakstus par un ap teātri, jaunākās latviešu dramaturgu lugas turpinājumos, dzeju, humoru un bērniem domātu lasāmvielu.

Šo un iepriekšējos žurnāla numurus interesenti var iegādāties Dramaturgu teātrī. Ieteikumus žurnāla pilnveidošanai var rakstīt uz e-pastu dramaturgu.zurnals@gmail.com. Informāciju par žurnālu var atrast sociālajos tīklos – Facebook, draugiem.lv, Twitter, kā arī – žurnālu var lasīt arī elektroniski teātra mājas lapā www.dramaturguteatris.lv