„Džungļu joki” Dramaturgu teātrī

Dzungli15. septembrī plkst. 19:30 Dramaturgu teātrī notiks dramaturga Andra Zeibota komēdijas „Džungļu joki” ilgi gaidītā pirmizrāde. Lugas galvenais varonis – zirnekļu pētnieks Gustavs – ir apmaldījies mežonīgā lietus mežā, kur civilizāciju sadursmes rezultātā notiek dīvainais lietas. Gustavs ir noguris, viņa iecerētie meklējumi galīgi nesokas, un tad vēl nāk draudi nokļūt uz iezemiešu iesma un tikt izceptam! Turpinot sekot lugas varoņu piedzīvojumiem, skatītājiem būs iespēja uzzināt, vai lielveikalā var nopirkt „araneus volans rubra”, vai grūti mežā dabūt „saspi”  un kas galu galā ņems virsroku – alkatība vai mīlestība?
Jautrās, nebēdnīgās un mazliet trakulīgās izrādes veidošanā piedalījies viss teātra radošais kolektīvs – teātra galvenais režisors Hermanis Paukšs, režisors Andris Zeibots, kustības iestudējusi Gunta Kusiņa, par tērpiem rūpējušās Gunta Kusiņa un Inese Pavēne, dekorācijas veidojis Guntars Liepiņš, bet lomas šajā izrādē atveidos Dramaturgu teātra aktieri Agita Muižniece-Polikarpa, Elīna Meija, Ingrīda Vaivode, Iveta Tīdemane, Kristīne Berngarde, Herberts Kaušs, un Ulvis Berkmanis.

Dramaturgu teātris šobrīd ir vienīgais teātris Latvijā, kur tiek iestudētas tikai un vienīgi mūsdienu latviešu autoru jaunākās lugas. Teātris atrodas Kr. Barona ielā 130/3 (ieeja no Zemitāna ielas). Visas izrādes Kamerzālē sākas plkst. 19:30. Biļetes uz šo un citām izrādēm var iegādāties neatkarīgā Dramaturgu teātra kasē pirms izrādes. Vairāk informācijas par teātri skatīt šeit: www.dramaturguteatris.lv