Sveķainie_cīsiņi_i1Dramaturgu teātris viesojās Talsu novadā

Sestdien, 27. augustā Dramaturgu teātris viesojās Talsu novada Valdgales Tautas namā, kur plkst. 14:00 teātra mīļotāji varēja noskatīties dramaturga Andra Ūdra sociāli politisko komēdiju ar laimīgām beigām “Sveķainie cīsiņi” Hermaņa Paukša režijā. Lugas žanrs ir komēdija. Tauta jūt, ka zem daudzu sabiedrības līderu ādas slēpjas pārdabiski briesmoņi, taču ne vienmēr tos izdodas atmaskot. Mazliet vairāk nekā stundu garajā viencēlienā, jautrā gaisotnē kopā ar lugas varoņiem, skatītājs var mēģināt pats atmaskot mūsu sabiedrības līderus.

Lomās šajā izrādē bija skatāmi Dramaturga teātra aktieri Aiga Rikmane, Anita Matisone, Baiba Jegorova, Inese Vāciete, Iveta Tīdemane, Kristīne Berngarde, Renāte Krūma, Ulvis Berkmanis, Artis Bērziņš un Jānis Šmits.

Bet mēneša nobeigumā, 31. augustā, pēc gadu garas pauzes Dramaturgu teātra Kamerzālē Rīgā atkal ir iespēja pārdzīvot un šausmināties netipiskā izrādē, kas cilvēkiem ir likusi raudāt, smieties un pārdomāt dzīvi, vērojot teātra repertuārā kopš 2014. gada esošo Ulda Karlova – Karlovska simbolisko drāmu dzejā „Nav laimes”. Tā kā atsauksmes par šo darbu ir bijušas visdažādākās, lai gūtu pilnvērtīgu iespaidu, katram ir jāatnāk un jānoskatās pašam!

Dramaturgu teātris šobrīd ir vienīgais teātris Latvijā, kur tiek iestudēti tikai un vienīgi mūsdienu latviešu autoru jaunākās lugas. Teātris atrodas Kr. Barona ielā 130/3 (ieeja no Zemitānu ielas). Visas izrādes Kamerzālē sākas plkst. 19:30. Vairāk informācijas skatīt šeit: www.dramaturguteatris.lv