Nācis klajā žurnāla „Dramaturgu teātris” augusta numurs

1_Vaks_08.2016Šajās dienās nācis klajā žurnāla „Dramaturgu teātris” šī gada augusta numurs. Lielajā intervijā lasītāji var iepazīties ar Dramaturgu teātra ilggadējo aktrisi Baibu Jegorovu, sarunā ar Latviešu biedrības Īrijā pasākumu organizētāju Baibu Kalniņu uzzināt par latviešu kultūras dzīvi Īrijā, bet rubrikā „Pasaulē”, kurā lasītājiem tradicionāli tiek dota iespēja uzzināt vairāk par dažādām vēsturiskām personībām – rakstniekiem, dramaturgiem, dzejniekiem, varēs  izlasīt daudz interesanta par viena no populārākajiem postmodernisma maģiskā reālisma rakstniekiem – Salmana Rušdi neparasto dzīvi.

Latviešu literatūras cienītājiem kā parasti būs iespēja iepazīties ar jaunākajām lugām – šoreiz Hermaņa Paukša „Mangolds” un „Iztēles tiesības”, kā arī – ar jaunā rakstnieka Ivara Kleina darbu „Iemiesošanās”. Žurnāls ir veidots tā, lai uzrunātu pēc iespējas plašāku auditoriju, tāpēc arī bērniem šis tas ir sarūpēts!

Kopš 2014. gada jūnija, reizi mēnesī Neatkarīgais Dramaturgu teātris izdod literāri teatrālu izdevumu „Dramaturgu teātris”.  Žurnāls paredzēts plašam lasītāju lokam un dod iespēju iepazīties gan ar pieredzējušu, gan pavisam jaunu latviešu rakstnieku jaunākajiem darbiem, aktuālām intervijām, tajā var atrast krāsainām ilustrācijām bagātinātus, nopietnus rakstus par un ap teātri, jaunākās latviešu dramaturgu lugas turpinājumos, dzeju, humoru un bērniem domātu lasāmvielu.

Šo un iepriekšējos žurnāla numurus interesenti var iegādāties Dramaturgu teātrī, informāciju par to var atrast sociālajos tīklos – Facebook, draugiem.lv, Twitter, un žurnālu var lasīt arī elektroniski – teātra mājaslapā www.dramaturguteatris.lvIeteikumus žurnāla pilnveidošanai var sūtīt uz e-pastu: dramaturgu.zurnals@inbox.lv