Saulkrastos varēs redzēt “Godīgo meiteni”

god.Š.g. 13. februārī plkst. 16:00 Valentīna dienas ieskaņās Dramaturgu teātris viesojas Saulkrastu kultūras namā “Zvejniekciems”, dodot iespēju šīs pilsētas teātra cienītājiem noskatīties Hermaņa Paukša 2002. gadā sarakstīto lugu “Godīgā meitene”. Lugas žanrs ir anekdote jeb jautra, spirdzinoša komēdija! Vai maz pasaulē ir palikušas godīgas meitenes? Izrādās, ka ir un ir arī tādas, no kurām vērts ņemt piemēru! Lugas pamatā ir stāts par meteni, kas ņem likteni savās rokās un, lai gan viņas bizness attīstās, saglabā arī savus morāles principus.

“Lugas iecere ir parādīt, kā cilvēka ikdiena mainās no šķietami maznozīmīgiem notikumiem, izteicieniem un likteņa sakritībām, kā mūsu vēlmes noved pie negaidītiem lēmumiem un rīcības, ļaujot gardi izsmieties,“ tā par savu darbu saka iestudējuma režisors Andrejs Saldavs. Šis ir jaunā režisora un aktiera otrais darbs režijas jomā. Lielu atzinību Dramaturgu teātrī guva Andreja pirmais iestudējums – 2014. gadā uzvestā Hermaņa Paukša luga „Vai Tev tas neliekas dīvaini, Rodžer?”, kas joprojām tiek rādīta skatītāju pārpildītā zālē.

Latvijas Dramaturgu ģilde lugu “Godīgā meitene” savulaik ieteikusi teātriem kā vienu no labākajām un piemērotākajām skatuvei.

Vairāk informācijas par šo notikumu skatīt šeit:

http://www.saulkrasti.lv/index.php/lv/kultra/2610-qgodg-meiteneq-izrde-saulkrastos