Žurnāla „Dramaturgu teātris” novembra numurs

1_Vaks copyKlāt žurnāla „Dramaturgu teātris” novembra numurs. Šajā numurā lasītāji var iepazīties ar aktrisi, režisori, Dramaturgu teātra studiju audzēkņu koordinatori un triju bērnu māmiņu Solvitu Stengrēvicu-Grāvīti. Rubrikā „Tortes diena” žurnāla veidotāji sveic Triju Zvaigžņu ordeņa kavalieri dramaturgu Paulu Putniņu. Vēl izdevuma lasītājiem tiek dota iespēja iepazīties ar Dramaturgu teātra 13. studijas audzēknes Antras Legzdiņas dzejoļiem, savukārt tradicionālā rubrika „Pasaulē” šoreiz ir savdabīga – tajā, ierastā dzīvesstāsta vietā, var lasīt laikrakstā „The Washington Post” publicēto interviju ar rakstnieku Paulo Koelju.

Aktiermeistarības cienītājiem sagatavoti vingrinājumi, kas veicina savstarpējo uzticēšanos un pielāgošanos partnerim, bet, lai tumšajos rudens vakaros prāts žurnāla lasītājiem taptu nedaudz jautrāks, kā jau ierasts, rubrikā „Pasmaidi” tiek publicētas teātra anekdotes. Arī šajā žurnāla numurā atvēlēta vieta lugai, dzejoļiem un prozai.

Lai popularizētu teātra mākslu un literatūru, kopš 2014. gada jūnija neatkarīgais Dramaturgu teātris izdod literāri teatrālu izdevumu „Dramaturgu teātris”.  Žurnāls iznāk reizi mēnesī, tas dod iespēju plašam lasītāju lokam iepazīties gan ar pieredzējušu, gan pavisam jaunu latviešu rakstnieku jaunākajiem darbiem, aktuālām intervijām, tajā var atrast krāsainām ilustrācijām bagātinātus nopietnus rakstus par un ap teātri, latviešu dramaturgu lugas, dzeju, humoru un bērniem domātu lasāmvielu.

Jauno un iepriekšējos šī žurnāla numurus var iegādāties Dramaturgu teātrī, to var atrast arī sociālajos tīklos – facebook, draugiem.lv, twitter. Arī žurnāla lasītāji tiek aicināti piedalīties tā veidošanā, sūtot savus radošos veikumus uz e-pastu: agnese.ergle@inbox.lv