Diplomdarba vietā – „Džungļu joki”

Fotogrāfs: Andris Zeibots
Fotogrāfs: Andris Zeibots

12. martā plkst. 20:00 neatkarīgajā Dramaturgu teātrī turpinās jaunākās dramaturga Andra Zeibota komēdijas „Džungļu joki” rādīšana. Jautro, nebēdnīgo un mazliet trakulīgo izrādi radījis teātra galvenais režisors Hermanis Paukšs, kustības iestudējusi Gunta Kusiņa, par tērpiem rūpējušās Gunta Kusiņa un Inese Neija, dekorācijas veidojis Guntars Liepiņš. „Džungļu joki” ir Dramaturgu teātra 10. studijas audzēkņu diplomdarbs – trešā un pēdējā mācību izrāde.
Lugas galvenais varonis – kukaiņu pētnieks Gustavs – ir apmaldījies mežonīgā lietus mežā, kur civilizāciju sadursmes rezultātā notiek dīvainais lietas. Gustavs ir noguris, viņa iecerētie meklējumi galīgi nesokas, un tad vēl nāk draudi nokļūt uz iezemiešu iesma un tikt izceptam! Turpinot sekot lugas varoņu jautrajiem piedzīvojumiem, skatītājiem būs iespējas uzzināt, vai lielveikalā var nopirkt „araneus volans rubra”, vai grūti mežā dabūt „saspi”  un kas galu galā ņems virsroku – alkatība vai mīlestība?
„Džungļu joki” skatītājiem būs iespēja noskatīties vēl arī 16., 26. un 29. martā. Biļetes uz šo un citām izrādēm var iegādāties neatkarīgā Dramaturgu teātra kasē pirms izrādes.