Dramaturgu teātris uzsāk jaunu sezonu ar 10. aktiermeistarības studijas uzņemšanu

          Septembris tradicionāli ir mēnesis, kurā jaunu gadu uzsāk ne tikai skolēni un studenti, bet arī teātri. Arī Dramaturgu teātris, pēc rosīgas un darba pilnas vasaras, septembrī priecēs latviešu dramaturģijas un teātra mīļotāju sirdis. Īpaši ir padomāts par pensionāriem, skolēniem un studentiem, kuriem piedāvāta iespēja biļetes iegādāties par pazeminātu cenu. Teātra repertuārā arī septembrī tiek piedāvātas gan vieglas komēdijas, gan nopietnas izrādes pārdomām, gan līdz absurdam pārspīlētas parodijas.
          Dramaturgu teātrī šis laiks ir īpašs teātra 7. studijai un 9. studijai. 7. studija visu septembra mēnesi izrādīs savu diplomdarba izrādi – Andra Ūdra “Sveķainie cīsiņi”. Tajā tiek atspoguļoti sapņi un realitāte kādā vārdā nenosauktā vietā, kur mājas brūk un ceļi bedraini, naudas nav un visticamāk arī nebūs, bet cilvēkiem ir sapnis, par kuru viņi gatavi cīnīties. Septembrī izrāde tiks rādīta 7.studijas dalībnieku radiem un draugiem, bet pēc tam tā tiks iekļauta Dramaturgu teātra repertuārā un to būs iespējams noskatīties jebkuram interesentam. Bet teātra 9. studija, pēc intensīvas dažādas sarežģītības vingrinājumu pildīšanas pusgada garumā, sāks darbu pie savas pirmās mācību izrādes – Andra Ūdra “Meklēju mūzu, atlīdzība dzejā”.
          Visu septembri turpināsies dalībnieku uzņemšana teātra 10. studijai, kura darbu sāks oktobrī. Studijā var iesaistīties jebkurš 14 gadu vecumu sasniedzis interesents, neatkarīgi no dzimuma, rases, pārliecības vai jebkādām citām īpašībām, lai 18 mēnešu garumā, teātra galvenā režisora Hermaņa Paukša vadībā un ar pārējo teātra kolēģu atbalstu, apgūtu aktiermeistarības pamatus, izpētītu teātra aizkulises un lieliski pavadītu laiku radošā un pozitīvā gaisotnē. Papildus informācija sadaļā Studija.