Šā gada 16. decembrī notika gadskārtējā Dramaturgu teātra Ziemassvētku balle, kuras laikā teātra kolektīvs ne tikai atskatījās uz gadā paveikto, bet arī pārsteidza viens otru, iejūtoties neparastos tēlos, kurus iespējams redzēt tikai pašos trakākajos sapņos.

Ziemassvētku balle ir ikgadējs Dramaturgu teātra pasākums, kurš kļuvis par gaidītu un iecienītu teātra kolektīva saliedēšanās pasākumu. Šogad balles temats bija „Ziemassvētku Ohohoho! Mazpiparos”, uz kuru aicināja SalaVecis Juniors, Pozitīvais Briedēns Bū un ne pārāk ļaunais vilks FuFu.  Balles visiem bija uzdevums ierasties traku sapņu tēlu veidolos, lai ikvienu ieraugot varētu teikt: „O ho ho, kā tu šovakar izskaties!”  Visus, kuri ieradās, sagaidīja jautras un radošas aktivitātes, kā arī neparasti un pārsteidzoši priekšnesumi.

Jāatzīmē, ka decembrī teātrī aktīvi turpinās darbs pie jaunām un pamatrepertuāra izrādēm. 28. studijas dalībnieki šajā mēnesī sākuši darbu pie otrās mācību izrādes – dramaturga un režisora Hermaņa Paukša jaunākā iestudējuma „Vistērija”, kura tapšanā piedalās arī pamatsastāva aktieri.  Savukārt 29. studija iestudē H. Paukša lugu „Pūķa brokastis”, kas būs šīs studijas pirmā mācību izrāde. Tāpat turpinās darbs pie teātra pamatrepertuāra izrādēm, kā arī jauno teātra autoru pirmiestudējumiem. Lai sīkāk uzzinātu par izrāžu laikiem, sekojiet līdzi informācijai Dramaturgu teātra mājas lapā un sociālajos tīklos. Dramaturgu teātris ir vienīgais teātris Latvijā, kurā tiek iestudēti tikai un vienīgi mūsdienu latviešu autoru darbi.